Om oss

Nordlys Auksjon AS: Vi driver auksjon av biler i Finnmark, vi har stort fokus på salg av bruktbil, varebil og generelt kjøretøy for næringslivet, private, banker, finansieringsselskaper og konkursbo. Har du lyst til å selge eller kjøpe bruktbil? Da er du kommet til rett sted! Vi driver kun nettauksjon. Bilene kan ses og prøvekjøres etter avtale. Selv om vi er nyetablert så har vi ambisjoner og tro på at vi blir den største auksjon selskapet i Norden.

Nordlys Auksjon AS har en trygg og sikker betalingsløsning for både kjøper og selger. Med kort responstid og profesjonell vurdering av biler kan du være trygg på at du får en konkret rapport av bilen slik att vi eliminerer «kjøpe katta i sekken» begrepet.

Vilkår

Klikk her for å se vilkår

Hvordan selge hos oss

Klikk her for å se Hvordan selge hos oss

Hvordan handle hos oss

Klikk her for å se Hvordan handle hos oss

Til kjøper

Nordlys Auksjon AS beregner seg følgende salærer for kjøretøyer fra kjøper som betales i tillegg til tilsalgssum :

Biler fra:

0-10.000 Fast salærer: 2000kr + 800kr pr bud givende

10.000-50.000 Faste salærer: 4000kr + 800kr pr bud givende

50.000-100.000 Faste salærer: 7500kr + 800kr pr bud givende

>100.000 Fast salærer: 10500kr + 800kr pr bud givende

Registreringskostnader og innbetaling skyldig årsavgift inkl. eventuelt tilleggsgebyr er uten unntak kjøpers ansvar.

Kjøpesum og omkostninger skal, dersom ikke annet er avtalt, betales umiddelbart etter tilslag. Avhenting og endelig oppgjør skal skje innen 2 dager. All betaling skal gjøres via bank eller betalingsterminal. Bilene som selges kan ikke lånefinansieres. Dersom Nordlys Auksjon AS besørger eller gjør utlegg for registreringskostnader, årsavgifter, o.l., innbetales dette ved oppgjør. Ved manglende avhenting eller oppgjør står Nordlys Auksjon AS fritt til å selge objektet til høystbydende for kjøpers regning og risiko. Nordlys Auksjon AS kan også stryke alle kjøpers bud å la neste budgiver tiltre kjøpet med høyest gjenstående bud. Kjøper vil ved slike tilfeller måtte dekke minimum kjøps og salgssalærer. Ved kjøp av flere objekter regnes innbetalinger fra kjøper som delbetaling inntil alle objektene er betalt. Ved for sen avhenting, belastes parkeringsleie med kr. 100,- pr. døgn.

Finans

Finansieringen blir ofte billigere gjennom våre avtaler. I tillegg får du bilen raskere registrert og levert, og vi ordner alt det praktiske rundt finansiering på dagen.

Gjennom vårt samarbeide med forskjellige lånegivere på bilfinansiering kan vi tilby meget gode betingelser, samt at vil kunne få en rekke tilleggsfordeler.

I utgangspunktet er det minimumsalder på 21 år på bilfinansiering uten medsøker eller kausjonist. Det kan gjøres unntak og det vil bli en vurdering fra sak til sak.